Cal Jafra

Cal Jafra, casa rural al Penedès ideal per a grups

Et donem la benvinguda a Cal Jafra. A casa nostra t’hi podràs allotjar, gaudir de la restauració i organitzar-hi les teves celebracions familiars o els esdeveniments corporatius de la teva empresa. Ens trobaràs a Sant Jaume del Domenys, un poble envoltat per vinyes al bell mig del Baix Penedès.

Cal Jafra forma part de Grup Cal Jafra: un conjunt de cases rurals, la Fonda Sport on hi trobaràs el restaurant-càtering i allotjament, i serveis d’organització d’esdeveniments. Ens agrada el tracte de proximitat i això es reflecteix a la nostra cuina i els nostres serveis.

Cal Jafra es una casa rural enmig del Penedès que reflexa el caràcter mediterrani. Alegre, acollidora, hospitalària, viva i plena de racons i estances que inviten al descans, a les llargues sobretaules, a les postes de sol sota el porxo i al caliu de la llar de foc que engresca les converses aturant el temps. Totes les estances de la casa tenen llum natural, calefacció i Wifi. Algunes habitacions tenen connexió preparada per a TV.

C/ Sant Josep, 5
Codi postal: 
43712
Municipi: 
LLorenç del Penedès
Telèfon: 
977 677 188
Mòbil: 
654 432 744
Tipus de lloguer: 
Casa rural
Capacitat total: 
17 persones
Tipus de lloguer: 
Lloguer complet
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?