Ca La Laia

Som una família torrellenca contents d'haver mantingut la casa construïda pels nostres avantpassats, una casa de pedra de les seves muntanyes i del fang de les seves valls. Les seves parets respiren aires de 1879... L'any 2004 al 2006 ens varem decidir dur a terme la rehabilitació de Ca la Laia i d'aquesta manera vàrem començar.

La nostra casa rural esta pensada per petits grups o famílies que gaudiran de l'espai exclusiu per ells. No hi ha cap estança compartida amb altres clients.
Les entrades a la casa, en cap cas es produirà abans de 48 hores de la sortida dels clients anteriors.Volem  transmetre la màxima tranquil·litat als nostres clients.
A Ca la Laia sovint ens han reconegut l'estat de neteja en què entreguem la casa. Ara, més que mai, hem extremat les mesures higièniques amb desinfectants alcohòlics ( hidroalcòlic higienitzant per superfícies) i deixant ventilar durant dos dies la casa abans d'entrar nous clients.

Estem molt sensibilitzats sobre la cura dels espais del nostre entorn i es per això que colaborem altruistament amb la recuperació de fonts i altres indrets. Al 2011, varem crear la Associació Torrelles Netipunt (http://netipunt.blogspot.com/)  per poder dur a terme activitat buscant el soport d'altres veïns del poble.Mitjançant l’adhesió  al compromís BIOSPHERE , treballem sota els principis de garantia per un equilibri econòmic, socio-cultural i mediambiental compromès amb la sostenibilitat.

Els nostres preus de la nostra casa els podeu consultar a: https://www.calalaia.com/reserves/

 

C/ Nord, 6
Codi postal: 
08737
Municipi: 
Torrelles de Foix
Telèfon: 
938 971 297
Mòbil: 
646 455 445
Tipus de lloguer: 
Casa rural
Capacitat total: 
7 persones
Idiomes: Espanyol
Tipus de lloguer: 
Lloguer complet
Habitacions dobles: 
2 habitacions
Habitacions triples: 
1 habitacions
Vacances: 
Obert tot l'any
Biosphere committed company
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?