Bolet Casa Modernista

Bolet Casa Modernista és un hotel rural de quatre Espigues, localitzat a Castellví de la Marca, Alt Penedès, Barcelona . Està envoltat per vinyes ecològiques, turons verds, boscos de pi i oliveres. És Propietat de la Família Bolet.

Història

“Bolet Casa Modernista” construïda a l’estil de l’època de l’arquitecte Antoni Gaudí, el 1911, pertany a la Família Bolet. Des de fa més de set generacions seguim cultivant les nostres vinyes i cuidant de l’entorn. El nostre compromís amb el medi ambient va més lluny del cultiu ecològic, l’hotel s’abasteix dels nostres panells solars. En el propi celler s’elaboren els nostres vins i caves Premium, tots ells de collita pròpia.

Compartim amb els nostres visitants l’amor a la terra i passió pel vi.

Habitacions

A Bolet Casa Modernista disposem de cinc habitacions. Totes elles diferents, amb caràcter propi, conservant l’origen modernista de l’ edifici, però, alhora, afegint el confort i les comoditats del disseny modern i l’avantguarda tecnològica.

Gaudeix de la tranquil·litat

Bolet Casa Modernista és un lloc idoni per passar un cap de setmana amb parella, amics… o fer una desconnexió entre setmana, gaudint d’un entorn singular, tranquil, discret, confortable i que garanteix relaxació.

Enoturisme al bell mig del Penedès

  • Visita al celler i vinyes
  • Tast de vins i caves premium
  • Senderisme
  • Ciclisme
  • Rutes en segway (amb prèvia reserva)
  • Visita als llocs turístics, museus
CAVAS BOLET Finca Mas Lluet s/n Carretera St.Marçal Km 15 BV2117
Codi postal: 
08732
Telèfon: 
+34 938918153
Mòbil: 
+34 633774738
Tipus de lloguer: 
Hotel
Idiomes: AnglèsEspanyol
Tipus de lloguer: 
Lloguer per habitacions
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?