Els cellers segueixen oberts

Desconnecta, passeja, compra

Compta amb nosaltres, seguim aquí!

Un cop més, els establiments de la Ruta del Vi del Penedès ens adaptem a la nova situació. Els cellers ofereixen experiències i visites amb grups reduïts i les botigues dels cellers segueixen obertes per atendre-us de forma personalitzada, assessorar-vos i recomanar-vos els vins i caves que més us encaixen. Estaran encantats de rebre a tothom seguint totes les mesures de prevenció establertes. 
Acosteu-vos al celler, parleu amb els creadors dels vostres vins preferits, descobriu l'entorn on ha crescut, ... feu que el vi-shopping es converteixi en tota una escapadeta en un entorn immillorable! 

Feu un cop d'ull al llistat de cellers amb botiga AQUÍ.

 

Per què has de venir fins al celler per comprar?
Sabem que pots comprar-ho quasi tot amb un parell de clics des de casa... però t'expliquem per què has de ser tu qui ens vinguis a visitar en persona! 

 

Emporta't el vi de Nadal

La campanya de Nadal és una època important pels cellers... i per als què els agrada el bon menjar i bon beure! S'acosten dates assenyalades al calendari, com la castanyada, alguna celebració, ponts i festius... Son molts els visitants que s'acosten directament als cellers per fer compres pel rebost de les festes i enguany també us hi esperem amb més ganes que mai. I aneu pensant en comprar el vi per Nadal, que després tot son presses! No digueu que no us hem avisat! ;)

Donem un cop de mà al comerç de proximitat

Els establiments estan treballant moltíssim per garantir la seguretat dels visitants, per seguir produint i venen els seus vins, per adaptar-se a noves mesures i alhora per treure endavant negocis i famílies. El petit gest de comprar en els comerços i establiments de proximitat us converteixen en grans herois per a nosaltres.

Un entorn natural sense aglomeracions

Busquem desconnectar enmig de la natura, descobrir racons propers i gaudir amb els nostres a l'aire lliure sense trobar-hi aglomeracions. Compta amb nosaltres! Vine als cellers del Penedès i aprofita l'escapadeta per comprar i passejar entre les vinyes de les seves finques, una proposta segura, saludable, singular i sostenible. Ja teniu pla pel proper cap de setmana! 

També et pot interessar...

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?