Bici, tast & go

Hi ha moltes formes de visitar i descobrir el Penedès al teu aire, com per exemple en bicicleta. Dona't la llibertat de recórrer el paisatge de forma tranquil·la, sense aglomeracions, en grups petits i prenent el temps per fer una parada en un poble amb encant, al wine bar d'un celler, fer un picnic... Fes un cop d'ull a les experiències Bici, tast & go, per fer justament això...anar en bici, tastar els productes del Penedès i viure una experiència al teu aire!

FAQs mesures de seguretat · COVID19

Recursos turístics, municipis i establiments turístics del Penedès estem preparats per rebre’t! Tenim moltes ganes de què puguis gaudir de nou de les experiències a l’aire lliure, de la Ruta del Vi, dels productes de proximitat i t’ho posem fàcil! Perquè estem a punt! Estem segurs!

Estem atents a totes les indicacions i recomanacions que ens arriben des de les administracions competents, som camaleònics i ens adaptem a les situacions en tot moment, i tot per vetllar per la teva seguretat i per la nostra. Les activitats turístiques al Penedès es reprendran segons la zona sanitària i segons la normativa vigent, complint amb els protocols de seguretat que s'indiquin.

Si vols visitar el Penedès, consulta les FAQs mesures · COVID19

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?