XXIIè Cava Jazz: Monique Makon & The Soul Titoo's

Pista Poliesportiva de Guardiola de Font-rubí
Municipi: 
Font-rubí

 

ANUL·LAT!

 

+ INFORMACIÓ a Ajuntament de Font-rubí. Tel. 93 897 92 12 | www.font-rubi.org

Per tal de garantir les mesures de seguretat, s'ha fet canvi d'ubilcació i hora de l’esdeveniment. Aquest tindrà lloc a les 20.00 h la pista poliesportiva de Guardiola de Font-rubí.
Les portes i la taquilla s’obriran a les 19.00 h. És aconsellable arribar 1 hora abans de l’hora d’inici per evitar aglomeracions.
JAZZ - Venda d'entrades a taquilla el mateix dia del concert, a partir de les 22.30h. Preu: 12€

Després del concert, qui vulgui podrà gaudir del pack gastronòmic i anar a sopar als restaurants col·laboradors després de l’actuació.
... ja que surts, fes-ho bé! 
TAULA I JAZZ Pack menú gastronòmic + entrada a un concert. Preu: 30€.

Restaurants col·laboradors:
Cal Pau Xich Av. Catalunya, 20 · Guardiola de Font-rubí · Tel. 93 897 93 82
Can Güell Av. Catalunya, 11 · Guardiola de Font-rubí · Tel. 93 897 91 57

 

ANUL·LAT!

En el marc entranyable de la Sala del Centre Recreatiu, es celebren multitud de concerts de jazz des de l'any 1998. El maridatge d'aquesta música amb el nostre producte més emblemàtic; el cava, ens proporciona una original combinació a la llum de les espelmes, sobre de les taules rodones, on grups d'amats del jazz i del cava ho frueixen cada any.

El dissabte18 d'abril el torna el XXIè Cicle de Cava Jazz.
Ja han passat més de tres anys des de la formació de Monique Makon & The Soul Titoo’s, però les seves xifres són molt significatives: més de 70 concerts arreu de la província de Barcelona, actuacions a grans festivals i a importants sales. El soul, el funk, el rhythm & blues i la passió per la música són les matèries primeres d’aquesta jove banda. Després d’haver passat moltes nits de concerts junts i haver adquirit un bagatge important, Monique Makon & The Soul Titoo’s es reuneix ara per preparar un gran show. La formació està liderada per la portentosa veu femenina de Monique Makon, que surt del projecte social Cabal Musical i no deixa a ningú indiferent.

Patrocinen:
CELLER JORDI LLUCH - VINYA ESCUDÉ - Barri les Casetes del Raspall, s/n · Masia Casa Nova Sant Quintí de Mediona · Tel. 93 898 81 38 · www.vinyaescude.com
FLECA ÒSCAR MARQUÈS - Av Catalunya, 41 · Font-rubí · Tel. 93 897 92 39

I recorda que tens la darrera cita d'aquesta edició amb el Cava Jazz a Guardiola el proper 23 de maig a mb Jazzcare All Stars Louis Amstrong Tribute.

Per més detall, consulteu el programa.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?