Visita teatralitzada al Museu Pau Casals

Repeteix cada setmana cada Divendres fins dv. ag. 28 2020 except dv. ag. 14 2020.
divendres, 7 agost, 2020 - 20:00 a 21:30
Avinguda Palfuriana, 67
Codi postal: 
43880
Municipi: 
El Vendrell

Places limitades. Totes les activitats requeriran d’una reserva prèvia mitjançant la compra d’entrades on-line a través del web https://ticketsonline.paucasals.org/. A més a més, l’organització vetllarà pel compliment estricte de les mesures de seguretat en relació a l’aforament limitat, l’ús de mascareta obligatori en tot moment i l’ús de gels hidroalcohòlics.
 
Més informació al telèfon 977684276 o per c/e museu@paucasals.org

Coneixeu la història de Sant Salvador? Sabeu perquè Pau Casals s’hi va construir la seva casa d’estiueig i venia cada estiu? Descobriu-ho de la mà del el Ramon, pescador de la platja de Sant Salvador. Una visita pensada per a tots els públics que ens apropa a la vida més quotidiana de Pau Casals. I per acabar gaudirem d’una copa de cava Jané Ventura als jardins del museu amb vistes al mar.

La història de la casa comença l’any 1908, amb la primera planificació urbanística del barri marítim de Sant Salvador, a càrrec de l’arquitecte Francisco Solà i Gené, i la compra d’uns terrenys per part de Casals. A finals de l’any següent signaria el contracte de construcció de la casa, que seria projectada pel mateix Solà. La casa es va començar a construir a primers del 1910 i les obres van acabar a finals d’any.  L’any 1911 Pau Casals va passar el seu primer estiu a la casa, amb la seva mare i els seus germans. Però el particular “paradís somiat” de Casals va continuar evolucionant amb  una pista de tennis un hort, els jardins, les cases de convidats…

Si voleu saber-ne més no us perdeu la visita teatralitzada! 

 

Dates:  24 de juliol / 7, 21 i 28 d’agost

 

Horari: De 20:00h a 21:30h
Preu:10 euros adults / 5 euros nens (a partir de 8 anys) . Inclou copa de cava

Aforament limitat : 10 places

Compra entrades https://ticketsonline.paucasals.org/

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?