Visita guiada al Museu Pau Casals

Repeteix cada setmana cada Diumenge fins dg. ag. 30 2020.
diumenge, 9 agost, 2020 - 12:00 a 13:00
Avinguda Palfuriana, 67
Codi postal: 
43880
Municipi: 
El Vendrell

d’entrades on-line a través del web https://ticketsonline.paucasals.org/. A més a més, l’organització vetllarà pel compliment estricte de les mesures de seguretat en relació a l’aforament limitat, l’ús de mascareta obligatori en tot moment i l’ús de gels hidroalcohòlics.
 
Més informació al telèfon 977684276 o per c/e museu@paucasals.org

Durant tots els diumenges de juliol i agost us oferim la possibilitat de visitar el museu  de la mà dels nostres guies especialitzats per conèixer i aprofundir en la vida i l’obra de Pau Casals com a músic i home de pau. Reviureu els  espais viscuts de la seva casa d’estiueig i descobrireu el ric patrimoni que s’hi conserva.  Una visita  imprescindible per aquets estiu!

Pau Casals va deixar la casa d’estiueig de Sant Salvador impregnada de la seva essència com a persona i com a músic. Aquella casa era un paradís somiat i tenia per a ell un valor incalculable perquè constituïa l’enllaç perpetu amb la seva terra i la seva infantesa. “Onsevulga que m’hagi trobat, en el curs dels meus viatges, tant l’ermita i la platja de Sant Salvador com la vida del Vendrell han exercit dintre meu una poderosa atracció. Una atracció que evocava –evoca encara- el món meravellós de la infantesa...”

 

Dates: Diumenges juliol i agost

Horari: 12 a 13h

Preu: 8 euros

Aforament limitat: 10 places

Compra entrades https://ticketsonline.paucasals.org/

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?