Sant Jordi a Segura Viudas

Sant Jordi a Segura Viudas
Carretera de St. Sadurni d'Anoia a St. Pere de Riudebitlles, km 5,
Codi postal: 
08775

Més informació:

WhatsApp +34 600 59 75 54

Correu electrònic: visita@seguraviudas.com 

Pàgina web: https://seguraviudas.com/ca/enoturisme 

Viu un Sant Jordi únic al nostre celler.

El dissabte després de Sant Jordi, Segura Viudas, ha preparat una jornada molt especial. L'autor i guanyador del premi Sant Jordi 2018  Jordi Cabré vindrà a presentar-nos el seu nou llibre "Sense fi "a les 13 h. dins de les jornades que l'AECAVA organitza per aquesta diada.

Abans tindreu la possibilitat de visitar el celler amb un tast molt especial: Brut Rosat amb Fulles Xocolata Blanca i Maduixes i Vi rosat amb Flors de xocolata amb Gerds de Simon Coll.

L'autor: Jordi Cabré

Escriptor i comunicador. Des de l'any 2000 ha publicat nombroses novel·les, com Postal de Krypton (finalista del premi Enric Valor), La pregària del Diable (IV premi 'El lector de l'Odissea', Proa, 2003), Rubik a les palpentes (finalista del premi Sant Jordi 2003, Proa, 2004), El virus de la tristesa (guanyadora del premi Llorenç Vilallonga l'any 2005) i Després de Laura (finalista del premi Sant Jordi 2010, Proa, 2011). També ha publicat assajos com Ara que no ens escolta ningú (Pòrtic, 2013), El canvi cultural a Catalunya: Retrat d'una generació (Pòrtic, 2015) i Greatest Hits (ED Libros, 2018). L'any 2018 va guanyar el premi Sant Jordi amb la novel·la Digues un desig (Enciclopèdia-Òmnium, 2019).

Col·labora assíduament en mitjans de comunicació catalans com Ara, El Punt Avui, Sàpiens, Elmón.cat, TV3, Catalunya Ràdio o RAC1.

El llibre que presentarem: "Sense fi"

El nou llibre del Jordi Cabré, explica com, l'Eva Amat és una jove actriu que ha conquerit la fama en molt poc temps i tot li ve de cara, malgrat la malaltia genètica que li fa veure el món en blanc i negre. Curiosament, en el cinema ha trobat l'amor i s'hi refugia perseguida per un secret que la turmenta. I just en el millor moment de la seva vida es desperta en una habitació desconeguda, segrestada per un home vell. L'única possibilitat de salvació serà enfrontar-se al passat. Però aquest, esquiu i juganer, se li projecta barrejant escenes filmades i reals. Un calidoscopi monocrom que, fotograma rere fotograma, il·luminarà les zones fosques de la seva vida. Una novel·la d'intriga psicològica absorbent amb girs de guió corprenedors.

La visita: Especial Sant Jordi

Coneixeràs la nostra vinya, la bodega, la cava vella i després faràs un tast molt especial: Brut Rosat amb Fulles Xocolata Blanca i Maduixes i Vi rosat amb Flors de xocolata amb Gerds de Simon Coll.

Wine Bar

El nostre Wine Bar, com sempre, estarà obert per a qui vulgui fer una copeta de cava, vi o aperitiu mentre gaudeix d'una bona lectura de Sant Jordi.

RESERVA: www.seguraviudas.com 

Preu:

Visita Especial Sant Jordi: 16 €

Presentació autor i llibre: Gratuït / Entrada lliure

Quan?

Dissabte, 24 d’abril.

  • Visita Especial Sant Jordi: 11 h.
  • Presentació autor i llibre: 13 h.
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?