Propostes familiars del Remeiart 2021

ELS ENIGMES DEL REMEIART
Repeteix cada setmana cada Divendres fins dg. jun 20 2021. Also includes dg. jun 20 2021.
divendres, 18 juny, 2021 - 11:00 a diumenge, 4 juliol, 2021 - 20:00
Codi postal: 
08730
Municipi: 
Santa Margarida i els Monjos

Fira Remeiart 2021: remeiart.cat

El Remeiart crea dos jocs d’enigmes

El Remeiart ha volgut apostar aquest any per la dinamització comercial amb la creació d’un concurs d’enigmes pensat per a públic familiar.

La proposta, impulsada des de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos s’articula a partir de dos tríptics que serveixen com a tauler de joc. Un d’ells està pensat per a infants fins a 10 anys i l’altre a partir de 11 anys i sense límit d’edat.

Per participar al joc dels enigmes infantils s’han repartit tríptic a les escoles del municipi i es podran aconseguir també a la Biblioteca i a l’Ajuntament. Els més menuts hauran de buscar les plantes remeieres pels establiments de Santa Margarida i els Monjos per a ajudar a trobar la recepta d'una poció que s'ha perdut. Si troben totes les plantes remeieres descobriran el punt final de l'activitat i podran anar a recollir un petit obsequi.

Pel que fa als enigmes per a adults, les persones que vulguin fer-los podran recollir els impresos de pistes als 56 establiments col·laboradors i resoldre les preguntes per entrar en el sorteig d’un val de 200 euros en vals de compra. El sorteig es durà a terme el dia 20 de juny a la Fira Remeiart.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?