Pernils ibèrics: Descobreix el plaer del maridatge sublim

Chateau Leon s/n
Codi postal: 
08775
Municipi: 
Torrelavit

E-mail: visitas@jeanleon.com

Telèfon: 93 817 76 90

Explora el món d'un dels menjars més exquists guiats pels nostres sommeliers, tastant quatre pernils ibèrics amb denominació d'origen seleccionats per a quatre vins. Anirem a la recerca de la perfecta harmonia d'aquests productes.

Aprofunditzarem en l'àmbit dels pernils ibèrics per intentar conèixer millor tot allò que envolta la producció d'aquest producte.

Cada client disposarà del seu propi espai (butacó i tauleta) per a la realització d'aquests tastos en grups reduïts.

Un cop finalitzat el tast anirem passejant pel jardí de varietats per visitar la cava subterrània i la biblioteca privada de vins.

Després de la visita us oferim la possibilitat de seguir gaudint del paisatge d’aquest entorn natural.

A causa de la nova normalitat, el compromís d'Enoturisme de Jean Leon és oferir activitats en les que el nostre client tindrà la certesa d'un entorn segur, implementant totes les mesures de prevenció recomanades per la Generalitat de Catalunya i l'Institut de Qualitat Turística (ICTE).
Tanmateix, recentment hem obtingut el segell  SAFE TRAVELS  que reconeix els protocols de viatge segur a escala mundial. El segell és promogut per The World Travel & Tourism (WTTC). Aquest distintiu permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món, les empreses, les entitats i les destinacions que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?