Orígens: Caminant entre les prestigioses vinyes de Jean Leon

dissabte, 22 gener, 2022 - 10:00 a diumenge, 23 gener, 2022 - 10:00
Chateau Leon s/n
Codi postal: 
08775
Municipi: 
Torrelavit

Telèfon: 93 817 76 90

E-mail: visitas@jeanleon.com

Deixa't atrapar per la impressionant història que hi ha darrere dels nostres vins passejant per la nostra finca.

Descobrirem els orígens dels nostres productes a través de les històriques vinyes, l'entorn, de la flora i la fauna. Realitzant una ruta a peu d'una hora aproximadament. Després gaudirem d'un tast dels prestigiosos quatre vins de Finca.

Cada client disposarà del seu propi espai (assentats) per a la realització d'aquests tastos en grups reduïts segons el protocol establert.

Un cop finalitzat el tast anirem passejant pel jardí de varietats per visitar la cava subterrània i la biblioteca privada de vins.

Després de la visita us oferim la possibilitat de seguir gaudint del paisatge d’aquest entorn natural.

A causa de la nova normalitat, el compromís d'Enoturisme de Jean Leon és oferir activitats en les que el nostre client tindrà la certesa d'un entorn segur, implementant totes les mesures de prevenció recomanades per la Generalitat de Catalunya i l'Institut de Qualitat Turística (ICTE).
Tanmateix, recentment hem obtingut el segell SAFE TRAVELS que reconeix els protocols de viatge segur a escala mundial. El segell és promogut per The World Travel & Tourism (WTTC). Aquest distintiu permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món, les empreses, les entitats i les destinacions que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?