Música als Jardins al Museu Pau Casals

Repeteix cada setmana cada Dissabte fins ds. ag. 29 2020 except ds. ag. 15 2020. Also includes dv. ag. 14 2020.
dissabte, 8 agost, 2020 - 19:45 a 20:30
Avinguda Palfuriana, 67
Codi postal: 
43880
Municipi: 
El Vendrell

Places limitades. Totes les activitats requeriran d’una reserva prèvia mitjançant la compra d’entrades on-line a través del web https://ticketsonline.paucasals.org/. A més a més, l’organització vetllarà pel compliment estricte de les mesures de seguretat en relació a l’aforament limitat, l’ús de mascareta obligatori en tot moment i l’ús de gels hidroalcohòlics.
 
Més informació al telèfon 977684276 o per c/e museu@paucasals.or

Torna el cicle Música als jardins en el marc incomparable dels jardins del museu, on podrem escoltar joves músics sorgits de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) que han preparat programes especials per gaudir de la música clàssica en un espai únic.

El projecte Música  als Jardins es celebra des del 2011 amb l’objectiu de donar l’oportunitat a joves música de tocar en un espai únic que al seu dia també varen ser utilitzats per Pau Casals per a fer-hi concerts En col·laboració amb l’ESMUC, ofereix als joves graduats de l’escola la possibilitat de participar en aquest projecte, que aquest es tenyeix d’un esperit especial després de la crisi de COVID-19: volem recupera l’espai dels jardins i que el públic torni a gaudir de la música clàssica en un entorn segur i saludable.

 

Dies: 8, 14, 22 i 29 d'agost

Horari: De 19:45 a 20:30h

Preu: 5 euros

Lloc: Jardins del Museu Pau Casals

Aforament limitat: 70 places

Compra entrades https://ticketsonline.paucasals.org/

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?