Formatges artesanals: Descobreix el plaer del maridatge sublim

Chateau Leon s/n
Codi postal: 
08775
Municipi: 
Torrelavit

E-mail: visitas@jeanleon.com

Tel.: 938177690

Sorprent-te i gaudeix amb l'elecció del formatge ideal per a cada vi, creant una experiència inoblidable pel teu paladar.

Activitat gastronòmica dirigida pels nostres sommeliers en la qual aprendrem les pautes a seguir a l'hora d'unir aquests dos productes.

La visita inclou el tast de 4 vins maridats amb 4 formatges artesanals de diferents països.

Cada client disposarà del seu propi espai (assentats) per a la realització d'aquests tastos en grups reduïts.

Un cop finalitzat el tast anirem passejant pel jardí de varietats per visitar la cava subterrània i la biblioteca privada de vins.

Després de la visita us oferim la possibilitat de seguir gaudint del paisatge d'aquest entorn natural.

A causa de la nova normalitat, el compromís d'Enoturisme de Jean Leon és oferir activitats en les que el nostre client tindrà la certesa d'un entorn segur, implementant totes les mesures de prevenció recomanades per la Generalitat de Catalunya i l'Institut de Qualitat Turística (ICTE).
Tanmateix, recentment hem obtingut el segell SAFE TRAVELS que reconeix els protocols de viatge segur a escala mundial. El segell és promogut per The World Travel & Tourism (WTTC). Aquest distintiu permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món, les empreses, les entitats i les destinacions que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?