Escape Room Serral

Activitat d'escapisme a Santa Margarida i els Monjos
Repeteix cada setmana cada Dissabte i cada Diumenge fins dg. set. 26 2021.
dissabte, 25 setembre, 2021 - 17:00
Parc de la Memòria, camí del Fondo, s/n
Codi postal: 
08730
Municipi: 
Santa Margarida i els Monjos

Santa Margarida i els Monjos estrena un escape room, un nou producte turístic temporal que s’ofereix des del CIARGA durant tot l'estiu 2021.

La iniciativa s’anomena Escape Room Serral i planteja una situació relacionada amb la memòria històrica i la guerra aèria. Ubicat dins l'antic aeròdrom republicà de Santa Margarida i els Monjos, el joc es desenvolupa a l'interior del Refugi del Serral, a 10 metres sota terra.

L’activitat d’escapisme es pot realitzar tots els dissabtes i els diumenges a la tarda de juny a setembre amb reserva prèvia a: https://bit.ly/2Ugw9cz
L’Escape Room Serral és una activitat recomanada per a majors de 9 anys i ha estat elaborada conjuntament per les empreses penedesenques Can Bruna i El Celler 1890, que fa anys que tenen en marxa altres projectes d’aquestes característiques.

Trama:

En aquest joc d’escapisme, hi ha un espia infiltrat a les files republicanes. L’ajuda d’un equip d’intel·ligència serà vital per esbrinar qui és. En tot moment, un personatge de ficció us acompanyarà durant el temps de joc (role escape). Us atreviu a endinsar-vos en aquesta aventura? Entrareu en un refugi antiaeri, però… sortireu?

Per a més informació: https://bit.ly/3gUnKTF

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?