Descobrir el Penedès amb Cuscó Berga

Xarel-lo varietat estrella del Penedès
Família Tradició
Repeteix cada mes on febrer, març, abril, maig, juny, juliol el third Divendres fins dt. des. 21 2021. Also includes ds. jul. 25 2020, dg. jul. 18 2021.
divendres, 19 març, 2021
Esplugues, 7
Codi postal: 
08793 Les Gunyoles
Municipi: 
Avinyonet del Penedès

Vine a veure l'espectacle del paisatge, emociona qui el mira, tot bevent una copa de cava.

Visita turística al Celler Cuscó Berga. Podeu escollir entre dues opcions: 

a) Una Escapada al Miravinya "El Circell" al Puig de la Mireta, i de tornada, una visita amb degustació al Celler Cuscó Berga.

b) Passejada als espais del reconegut Pessebre vivent de Les Gunyoles, i de tornada, visita amb degustació a les Caves Cuscó Berga. Vine a veure de dia el recorregut pels diferents escenaris del Pessebre Vivent de Les Gunyoles, espais naturals del Penedès.

Qualsevol de les dues opcions serà una experiència lúdica i cultural per descobrir l'apassionant món del vi, amb una enriquidora visita al celler, a la sala d'elaboració i criança. Passarem per les diferents etapes del procés d'elaboració del vi i el cava. I finalitzarem amb un tast comentat dels Vins i Caves més emblemàtics i selectes del nostre Celler, per acabar de conèixer la seva singularitat.

Celler: https://youtu.be/Grg21_ufvSI
Vinyes: https://youtu.be/VOzhidzgjHc

mesures COVID19

Nosaltres prenem totes les mesures possibles i et demanem que tu també ho facis, la responsabilitat depèn de tots! Pren les mesures que calgui com a visitant i les recomanacions específiques de cada lloc a on estàs.

Si et trobes malament truca al 061

LES RESERVES ES FAN AQUÍ!

  • Visites dissabtes a les 17h. i a les 18h.  i  diumenges a les 11h i a les 12h. Indicar horari de visita escollit a l'apartat "informaciói adicional" a l'hora de fer la reserva. per concretar altres dies i horaris trucar al  Mòbil 676252550
  • Reserva final subjecte a disponibilitats
  • Durada de la visita 1 hora
  • Possibilitat d'adquirir productes de la casa a preus exclusius de celler.
Vídeos: 
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?