Descobreix el CIARGA en família

Vine a conèixer el CIARGA i el refugi del Serral a través d'una activitat educativa
Repeteix cada mes on febrer, març, abril, maig, juny, juliol, agost, setembre, octubre, novembre, desembre el third Diumenge fins ds. des. 31 2022.
diumenge, 21 febrer, 2021 - 10:00
Parc de la Memòria s/n
Codi postal: 
08730
Municipi: 
Santa Margarida i els Monjos

CIARGA (Centre d'Interpretació de l'Aviació Republicana i la Guerra Aèria)

Parc de la Memòria, camí del Fondo, s/n

08730 Santa Margarida i els Monjos
669 28 75 39
ciarga@ciarga.cat
http://www.ciarga.cat

DESCOBREIX EL CIARGA AMB FAMÍLIA I AMICS

El CIARGA amplia la seva oferta educativa amb l'obertura d’un espai familiar on els més petits podran completar la visita al centre fent ús d’un nou àmbit creatiu i didàctic especialment pensat per ells.

L’espai familiar està actiu els caps de setmana durant l’horari d’obertura del centre i allà hi poden trobar jocs i propostes de manualitats relacionades amb la temàtica de l’espai. Al mateix temps, també es pot ampliar la visita amb un paquet familiar d'exercicis de descoberta de l’antic camp d’aviació que es pot adquirir al taulell del CIARGA. En aquesta activitat, l’aviadora Pepa Colomer condueix a petits i grans a descobrir com era, quina funció tenia, quin personal treballava a l’antic aeròdrom i quins avions hi va haver. Una sèrie d’exercicis i jocs per tal de poder descobrir el CIARGA autònomament, fomentant l’observació activa i el joc.

L’espai familiar i el paquet Descobreix el CIARGA amplien les possibilitats de descoberta de l’espai i presenten noves maneres lúdiques i participatives d’acostar la història als nens i nenes adaptades a les necessitats del públic familiar.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?