Cuines i Tapes del Remeiart 2021

Vine a Santa Margarida i els Monjos a gaudir de la Fira i les activitats del Remeiart
Repeteix cada setmana cada Dissabte fins dg. jun 20 2021. Also includes dg. jun 20 2021.
dissabte, 19 juny, 2021 - 19:00 a dilluns, 5 juliol, 2021 - 23:00
Codi postal: 
08730
Municipi: 
Santa Margarida i els Monjos

Per més informació www.remeiart.com

 

Del 4 al 20 de juny podeu visitar els bars i restaurants de Santa Margarida i els Monjos adherits a la campanya, i tastar una gran varietat de tapes elaborades amb herbes remeieres.

Les Cuines i Tapes compta amb 13 establiments del municipi que ofereixen 12 tapes i unes postres, amb la possibilitat d'emportar-se-les a casa. 

Aquesta ruta gastronòmica inclou, com a novetat, un espectacle de carrer creat especialment pel Remeiart amb la figura d'una inspectora de tapes i d'un xef "hipster" que interactuen amb el públic acompanyats d'un petit teatret ambulant en forma de marieta que va recorrent els carrers del municipi el divendres 4 i els dissabtes 5, 12 i 19 de juny de 19h a 21h. La tartana ha estat creada especialment pel Remeiart, compta amb una banda sonora original del compositor Josep Lluis Arguis i inclou tota mena de detalls sobre la tradició remeiera.

El programa gastronòmic va acompanyat de la Fira del Remeiart que es duu a terme el diumenge 20 de juny al Castell De Penyafort, i esdevé un punt de trobada de totes aquelles persones que treballen amb les herbes remeieres des de les vessants científiques, terapèutiques, gastronòmiques, artístiques, cosmètiques, etc.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?