Albet&Pont

Vine a visitar el celler Albet i Noya durant el Pont de la Puríssima.
Repeteix cada setmana fins dc. des. 08 2021. Also includes dg. des. 05 2021, dl. des. 06 2021, dc. des. 08 2021.
Can Vendrell de la Codina
Codi postal: 
08739
Municipi: 
Subirats

RESERVES ON LINE: https://albetinoya.cat/shop/producte/visites/visitar-el-celler-pont/

RESERVES TELEFÒNIQUES: 682288548

 

Del 4 al 8 de desembre, les 10:30h, activitats familiars i gastronòmiques.

 

Dissabte 4/12 Inauguració de l’Hotel d’Insectes

Construcció (i posterior inauguració) d’un hotel d’insectes al jardí del celler. L’activitat anirà a càrrec de la biòloga i divulgadora científica Mireia Querol que explicarà el concepte d’hotel d’insectes i els seus beneficis pel medi ambient. Posteriorment, petits i grans, sortireu al bosc a buscar material per construir les diferents estances de l’habitatge i acabarem l’activitat amb la inauguració de l’hotel i una copa de vi o most per celebrar-ho.
Activitat adreçada per a famílies amb nens a partir de 5 anys.

Diumenge 5/12. Decorem l’arbre de Nadal amb vi

L’artista Marta Arañó, especialitzada en la pintura de vi, proposa un taller infantil per decorar l’arbre de Nadal d’Albet i Noya. En aquest cas, mentre els petits es queden al celler pintant i decorant l’arbre de Nadal, els adults podran fer una visita guiada per la vinya amb degustació de vins inclosa. L’activitat acabarà amb l’encesa de llums de l’arbre de Nadal.
Activitat adreçada a nens a partir de 6 anys.

Dilluns 6/12. Tast de vins i torrons a la vinya de El Fanio

Ruta a peu  per la finca de Can Milà de la Roca amb un tast de vins i torrons a la vinya de El Fanio. L’activitat començarà a les 10:30h. i està adreçada a persones de qualsevol edat o condició física (recorregut total 4 km). Es tastaran tres vins maridats amb tres tipus diferents de torrons artesans.

Dimecres 8/12. Tast de vins i formatges vegans

De la mà de Väcka, arriba a Albet i Noya una selecció de formatges vegans que us deixaran amb boca oberta (sigueu o no sigueu vegans). Els maridarem, com no, amb els vins ecològics d’Albet i Noya i serà una proposta ben original per les festes que s’acosten.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?