ADN GARRAF - Tast 8/12 - La Sorprenent Evolució en Ampolla
De 19:00 a 21:00
El Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM) del Celler de l'Hospital, l'Escola d'Hostaleria de Sitges i Feten Wines han organitzat un cicle de tastos on el Massís del Garraf i la seva expressivitat en el vins són els protagonistes. I tot, embolcallat de relats i històries sorprenents del sector vitivinícola en aquesta zona de la marina del Penedès.
Els primers cellers d'època moderna del Massís del Garraf són actualment una punta de llança dels vins garrafencs. Cellers familiars i amb particularitats especials que ens permetran començar a tastar què significa el patrimoni enològic del Garraf.
El sommelier i professor David Martínez i la historiadora i coordinadora del CIM, Alba Gràcia guiaran aquesta experiència enològica i patrimonial en diferents cellers repartits pel Massís del Garraf. El format del tast són de 7 vins anunciats, i un acompanyament de piscolabis.
Tast guiat de 7 vins del Garraf, acompanyats de relats i històries del sector vitivinícola del Garraf. Els vins que es tasten són:
Blanc Subur 2017 - Celler de l'Hospital
Saserra 2017 - Vega de Ribes
Germada 2014 - Valldosera
Xarel·lo 2013 - Torre del Veguer
Perill Noir Sumoll 2012 - Clos Lentiscus
Turó de les Abelles 2008 - Finca Viladellops
Ancestral Xarel·lo 2009 - Vega de Ribes
Contacte
Camí Montgròs, s/n
08810
Espanya